Ook als startende ondernemer dien je duurzame beslissingen te nemen

Met behulp van de Sustainable Development Goals van SDG-Nederland heeft elke ondernemer een aantal handvatten om zich in te zetten voor een betere leefomgeving voor iedereen.

Accu aangedreven tuingereedschap

Het grootste deel van ons tuingereedschap is accu-aangedreven. Dit verlaagt ons gebruik van fossiele brandstoffen wanneer wij bij u in de tuin werkzaam zijn. Hiernaast worden onze batterijen opgeladen met groene-stroom. Hierdoor worden de batterijen opgeladen uit duurzame energie bronnen, in tegenstelling tot de grijze stroom waarbij gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen om energie op te wekken.

SDG 15 – Leven op het land

Het 15e SDG-doel van SDG-Nederland is de verbetering van leefomstandigheden voor leven op land. Wij geven dan ook adviezen met betrekking tot het behoud van de biodiversiteit in uw tuinbodem. Ook beschikken wij over bepaalde bodemmiddelen die hieraan bij kunnen dragen. Vraag hiernaar bij uw eerst volgende afspraak om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Certificering

Kevin Tuinonderhoud is op dit moment het traject tot certificering met betrekking tot duurzaamheid aan het doorlopen. Aangezien wij een startende onderneming zijn, zijn wij hier direct mee begonnen en wij hopen u hier binnenkort meer over mede te mogen delen.

Heeft u tips of vragen?

Streven naar succes

Wij proberen vanaf het begin van de onderneming al te kijken naar wat wij beter kunnen doen. Heeft u tips met betrekking tot duurzaamheid of beslissingen, dan horen wij dat graag.